Anlægsgartnerfirmaet Lüt Haveservice – Etableret i 1989
Store Valbyvej 224A, 4000 Roskilde

HÆKKLIPNING
Pleje af af husets hæk, kan nogle gange være en stor omgang, der både er tidskrævende og hårdt arbejde. Hækken skal klippes flere gange om året for at holdes pæn, og ønskes der en hæk der er ekstra tæt, med rene linjer, kan det være nødvendigt at klippe hækken oftere.

En forsømt hæk kan have godt af at blive beskåret kraftigt, for igen at få mulighed for at vokse op og blive tæt. Samtidig bliver det muligt at forme den og lave den i den rette højde og tykkelse.

Vi udfører genopretning af vedligeholdelse af hække og kommer gerne med idéer og vejledning til hvordan netop din hæk vedligeholdes bedst.

BESKÆRING AF BUSKE OG TRÆER
Prydbuske og prydtræer skal beskæres for ikke at vokse sig store og tynde i kronerne. Vi udfører vedligeholdelse af havens smukke genstande og kan også tilbyde at forme buske og træer, så de bliver unikke og flotte.

Frugttræer har godt af at blive beskåret og tyndet ud i kronerne - Det giver træet bedre mulighed for at levere nogle store og flotte frugter, som kan bruges i køkkenet, eller blot som snack når man er i haven.

Er det større træer der trænger til at blive beskåret, så tag et kig på vores side omkring topkapning og styning.

Hækklipning og beskæring

Beskæring af træer

img_divider