Anlægsgartnerfirmaet Lüt Haveservice – Etableret i 1989
Store Valbyvej 224A, 4000 Roskilde

INDKØRSEL
Når der skal etableres ny indkørsel, er det vigtigt at underlaget er i orden, så belægningen ikke synker - Vi sørger for at underlaget er i orden og stabilt, så det kan holde til lidt af hvert.

Indkørslen kan lægges som en belægning der fylder et stort område, eventuelt med plads til parkering. Eller blot som kørespor ind til en carport eller garage.
Vi kan tilbyde at lave mønster i indkørslen. Mønsteret kan eventuelt bestå af kvadratiske sten med chaussésten i mellem, eller mønstre af forskelligfarvede sten. Vi giver gerne et forslag til hvordan det kunne komme til at se ud.

TERRASSE
Terrassen er havens gulv, derfor er den en vigtig del af haven, lige såvel som gulvet i vores stuer er vigtig. Vores mange års erfaring indenfor det grå område i anlægsgartner-faget, vil helt sikkert komme jeres terrasseprojekt til gavn - Vi gør meget ud af detaljerne, og det er vigtigt for at resultatet bliver et godt helhedsindtryk.

Vi sørger for det rette fald på terrassen, så vandet afledes korrekt og kan eventuelt nedgrave en faskine eller dræn, således at vandet ender lige dér hvor det ønskes. Når terrrassen lægges, kan der med fordel placeres en fiberdug under belægningen. Det mindsker risikoen for at der kommer ukrudt og myrer op mellem stenene.

GANGSTI
Gangstier giver haven liv og giver mulighed for at lave arkitektoniske linjer i haven. Vi laver smukke stier i den have efter ønske og efter valgt af materiale. Mulighederne er næsten uendelige når det gælder gangstier, skal de være lige, snoet eller vinklede? Vi giver gerne råd med på vejen om hvad der passer bedst i din have.

VALG AF MATERIALER TIL BELÆGNINGER
Nogle gange kan valg af materiale, når der skal lægges ny belægning, være andet end bare det man kan se med det blotte øje.
Er der for eksempel tale om indkørsel, er det vigtigt at den valgte sten kan klare vægten fra biler, uden at gå i stykker eller forskubbe sig. Skal der laves en gangsti som også bruges i vinterhalvåret, kan det måske være vigtigt at tænke over om stenen skal være skridsikker - For eksempel kan chaussésten eller skridsikre granitfliser, gøre gangstien fra hoveddøren mere sikker om vinteren. Vi kan være behjælpelige med vejledning omkring valg af materiale til netop dit projekt.

Belægning - Indkørsel

Belægning - Gangsti

 

Belægning - Gangsti

BELÆGNING FØR/EFTER

img_divider