Anlægsgartnerfirmaet Lüt Haveservice – Etableret i 1989
Store Valbyvej 224A, 4000 Roskilde

NY GRÆSPLÆNE
Der findes flere måder at lave græsplæner på. Valg af løsning kommer ofte an på hvor hurtigt græsplænen ønskes færdig. Afhængig af årstid og græstype, kan nyanlægning af græsplæne med såning tage kortere eller længere tid, før den færdige græsplæne er klar til brug.

Hvis man ikke kan vente på at græsset skal vokse, kan man vælge rullegræs som er en hurtigere løsning. Området forberedes til rullegræsset, som bliver leveret på paller, den dag græsplænen skal lægges. Det er hurtigt og flot, men også en dyrere løsning.

PLÆNELUFTNING / VERTIKALSKÆRING
Er der meget mos og andet ukrudt i græsplænen, kan man med foretage en plæneluftning eller mosfjerning. Her anvendes en vertikalskærer, der med sine små river, går ned i græsset og river mos og andet ukrudt op. Normalt vil man efterså græsplænen med nye frø om eventuelt give den jernvitrol og gødning. Derved opnæs der på kort tid en flot græsplæne, uden at der skal anlægges en helt ny.

VEDLIGEHOLDELSE
Er der bedre ting at bruge tiden på, end at slå græs? Men vil du ikke undvære græsplænen? Så lad os gøre arbejdet - Vi har de rette maskiner og sørger for at resultatet bliver en flot og velholdt græsplæne.

  Såning af græsareal Vertikalskæring og plæneluftning

RULLEGRÆS FØR/EFTER

img_divider